Onze diensten

Welkom bij ABC Stofferingen, waar vakmanschap samengaat met veelzijdige stofferingsservices. Wij begrijpen dat elk stuk meubilair, elke auto, boot, camper, caravan en elk matras uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen om aan al uw stoffeerbehoeften te voldoen. Lees hier wat klanten zeggen over onze stofferingen

neem contact op
upholstery
Man repareert meubel

Meubelstoffering

Laat uw meubels herleven. Van antieke stoelen tot moderne banken, wij geven uw meubels een tweede leven met hoogwaardige stoffen en vakmanschap.

Buitenmeubels

Wandel eens door een willekeurig tuincentrum en ontdek welke items er nu beschikbaar zijn om uw buitenruimte te verfraaien. Bij ABC Stofferingen merken we ook een groeiende vraag van klanten die hun buitenleven willen optimaliseren. Of het nu gaat om op maat gemaakte losse kussens of het bekleden van een volledige zithoek, zoals bijvoorbeeld van steigerhout, we staan voor u klaar.

buitenstoel
Auto bekleeding

Auto bekleding

Uw auto is meer dan een voertuig; het is een verlengstuk van uw persoonlijkheid. Onze auto-bekledingsservice gaat verder dan eenvoudige reparaties. Wij bieden een scala aan stoffen en ontwerpen om de binnenkant van uw auto aan te passen, zodat u in stijl onderweg bent.

Bootstoffering

Stap aan boord van luxe met onze bootstoffering. Of u nu uw bootinterieur wilt beschermen tegen de zon en water of een nieuwe uitstraling wilt geven, wij begrijpen de unieke eisen van maritieme stoffering. Wij brengen comfort en klasse naar uw vaarervaring.

Interieur aan de binnenkant van een boot
Kussens buiten

Camper- en Caravan

Uw thuis op wielen verdient het beste. Onze stofferingsservices voor campers en caravans zijn ontworpen met mobiliteit in gedachten. Wij creëren een comfortabele en stijlvolle omgeving, zodat uw reizen net zo aangenaam zijn als de bestemmingen.

Matrassen op Maat

De basis van een goede nachtrust is een matras dat aan uw behoeften voldoet. Onze op maat gemaakte matrassen bieden niet alleen ondersteuning, maar worden ook aangepast aan uw specifieke voorkeuren. Geniet van een rustgevende slaap, of het nu thuis is of onderweg.

Matras wordt op maakt gemaakt
Hero Image

Contact opnemen

Wilt u het één en ander bespreken of een vrijblijvende offerte ontvangen? Natuurlijk kan dit door contact op te nemen via het onderstaande formulier. Ook kunt u bellen naar 06-50402447 of u kunt een mailtje sturen naar info@abcstofferingen.nl

contact opnemen