Vakmanschap in Diverse Stofferingen

Welkom bij ABC Stofferingen, uw partner voor hoogwaardige stofferingen in Huizen en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in stoffering voor meubelstofferingen, autostofferingen, bootstofferingen, camperstofferingen, caravanstofferingen en maatwerkmatrassen op maat. Wij zijn gevestigd in Huizen op de Van Hogendorplaan 3. Graag even bellen van te voren dan zorgen we ervoor dat onze adviseur aanwezig is en dat de koffie voor u klaarstaat!

neem contact op
Hero Image

Diensten die we leveren

De stoffeerderij in jouw regio voor meubels, auto, boot, camper of caravan stoffering op maat

Diensten Image

Meubelstoffering

Buitenmeubels

Auto bekleding

Bootstoffering

Camper- en caravan

Matrassen op maat

Bij ABC Stofferingen kunt u terecht voor kleine én grote opdrachten. Van losse kussens op maat tot het bekleden en opvullen van een complete zithoek, het herstofferen van uw “oude” stoelen en het maken van schuimrubber- en koudschuimmatrassen in elke gewenste maat of vorm.

Over ons

ABC Stofferingen is gespecialiseerd in meubel stoffering maar werken uiteraard aan alle stofferingen aan bank of stoel, auto of boot, camper of caravan. U vindt ons aan de Van Hogendorplaan 3 in Huizen. Graag even bellen van te voren dan zorgen we ervoor dat onze adviseur aanwezig is en dat de koffie klaar staat!

Hero Image

Contact opnemen

Wilt u het één en ander bespreken of een vrijblijvende offerte ontvangen? Natuurlijk kan dit door contact op te nemen via het onderstaande formulier. Ook kunt u bellen naar 06-50402447 of u kunt een mailtje sturen naar info@abcstofferingen.nl

contact opnemen
Hero Image